Com_si_fos_ahir

Com si fos ahir torna per fi a partir del 5 de setembre

  • La popular telesèrie Com si fos ahir es manté líder d’audiència a la franja de sobretaula, amb 250.000 espectadors y un 17,9% de quota de mitjana.

A finals de juliol, en el moment de finalitzar la seva cinquena temporada, Com si fos ahir arribava a l’emissió del seu capítol 955. Ara, a partir del 5 de setembre, la famosa telesèrie que es projecta de dilluns a divendres tornarà amb una nova entrega de capítols. No moltes sèries poden presumir d’arribar a les tres xifres i superar les mil emissions. Com si fos ahir serà, definitivament, una de les poques en abastar la xifra màgica.

La seva cinquena temporada va resultar ja tot un èxit, liderant de nou l’audiència a la franja horària de sobretaula. 250.000 espectadors i una quota del 17,9% suposaven ja un augment en 1,3 punts de les xifres obtingudes amb la quarta temporada. En audiència acumulada, estaríem parlant mes de 3.500.000 espectadors. A data d’avui, el capítol més vist es el 820, amb mes de 350.000 espectadors i un 23,8% de quota.

L’audiència digital de Com si fos ahir obté també xifres molt destacables: 84.000 usuaris únics la veuen cada setmana, i la cinquena temporada acumula 14.000.000 de reproduccions. Veurem que passa amb els seus personatges a aquesta nova emissió. El seu públic fidel sens dubte es mor de ganes de saber-ho.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos