À Punt campanya antenització Castelló

À Punt llança una campanya d’antenització a Castelló

  • L´objectiu de la campanya és millorar  la recepció del senyal.
  • La televisió pública enceta el nou curs amb la campanya “En À Punt la província de Castelló és protagonista”.

À Punt ha presentat a l’Espaitec de la Universitat Jaume I l´objectiu de la campanya d´antenització a la província de Castelló. Segons els responsables de la televisió, amb aquesta iniciativa: “volem que totes les persones que viuen a les comarques septentrionals reben bé el senyal d’À Punt i disfruten d’una programació que els té en compte”.  

Alfred Costa, director general de la cadena pública, ha sigut l’encarregat de presentar aquesta campanya d’antenització i resintonització. A l´acte també ha intervingut la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias.  

La campanya compta amb el suport de dos grups professionals fonamentals: els antenistes i els administradors de finques. Els experts han mostrat la seua satisfacció per la confiança que À Punt ha dipositat en ells.  

Telèfon gratuït i sorteig de deu televisors 

À Punt ha habilitat un telèfon gratuït, el 964 91 90 70, on els habitants d’aquestes comarques poden concertar una cita amb els antenistes. Aquests professionals prestaran el servei de forma gratuïta als usuaris. La campanya durarà mes i mig i inclou a més un sorteig de deu televisors.

La presentació ha reunit, a mitjans de comunicació, representants d’institucions locals, com ara l’Ajuntament de Castelló de la Plana i la Diputació. També han assistit membres del claustre de la Universitat Jaume I, que formen part del Consell Rector de la CVMC, alcaldes, alcaldesses i regidors de nombroses poblacions de la província.  

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Levante

Quiénes Somos