Á Punt Ràdio nova progrmacio

La ràdio d’À Punt incorpora noves veus a la informació i l’entreteniment

  • Vanessa Gregori, Clara Castelló i Joan Espinosa són alguns dels locutors que passen de la televisió a l’emissora pública valenciana.

À Punt ha completat la seua programació de ràdio ambo nous veus i una aposta molt semblant a la televisió, on la informació mana. En la nova temporada, l’emisora pública valenciana ha apostat per cares conegudes i ha fet un traspas de professionals. És el cas de Vanessa Gregori, Clara Castelló i Joan Espinosa.

Respecte a la programació, trobem que des de les 7 del matí, Vanessa Gregori (abans als Informatius de Cap de Setmana) acompanya el periodista Òscar Martínez i la resta de l’equip de Les Notícies del Matí els informen d’allò que els afecta en la ràdio, la televisió i el web. A partir de les 10, Clara Castelló i Alba Requejo prenen el relleu en la ràdio en el segon tram del programa, amb l’altra actualitat, amb més cultura, més entrevistes i més música.

De vesprada, a partir de les 15.30, l’espai Pròxima Parada ha incorporat Joan Espinosa (fins ara al magazín Bona Vesprada) a l’equip com a presentador al costat de Susanna Lliberós. El programa inclou un concurs singular. Cada dia el reporter Javi González es traslladarà a una localitat valenciana i buscarà a 3 voluntaris per a concursar i respondre unes preguntes per a emportar-se el premi. Pròxima Parada es farà en exterior l’últim divendres de cada mes. A hores d’ara tenen previstes les següents eixides: Gandia, Fira de Gandia (30 de setembre), Cocentaina, Fira de Tots Sants (28 d’octubre) i Vila-real, amb ambient nadalenc (23 de desembre).

Nits i caps de setmana

A partir de les 21 hores, el programa més musical de la ràdio d’À Punt, Territori Sonor, que presenta Manuela Alandes continua eixint de concert, festivals i fires. El seu calendari ha confirmat ja la presència al Festador, Sagunt (7 octubre);  Fira Valenciana de la Música Trovam!  Pro Weekend, Castelló  (3 i 4 novembre) i Premis Carles Santos, que es lliuren enguany en el Teatre Principal de València el 16 de desembre.

Podríem fer-ho millor és el magazín dels caps de setmana de la ràdio d’À Punt. Tornen en la nova temporada a l’horari de 9 a 13h en directe, també es pot veure per l’streaming a la web i app d’à Punt. Presentat per Susa Calafat, el magazín dels caps de setmana continuarà tocant tant l’actualitat amb Juan Nieto com entrevistes, entreteniment i humor de la ma dels col·laboradors més originals. El programa té la diversió assegurada amb les mogudes de Diego Varea, el putxero de Cèlia Cerezo, el punt de vista de Saray Cerro, els nous referents de Lluís Mosquera i les històries de Fran Tudela, Cabrafotuda.

À Punt Ràdio micro

Per altra banda, Irene Rodrigo continuarà endinsant-nos en Una habitació pròpia plena de llibres i Carol Tomàs recorrerà els carrers en directe amb el micro de reportera. Ramir Calvo trobarà el maridatge musical perfecte per a arrodonir aquest autodenominat “desastre dels caps de setmana” on Susa Calafat modera tota aquesta colla de gent immoderada.

El dissabte 8 d’octubre el programa Podríem fer-ho millor es farà des de la Casa del Rellotge del port de València amb motiu de l’exposició “València, porta al disseny” que estarà oberta del 3 al 6 de novembre.

A Córrer Xpress és un espai que cada dissabte a partir de les 15.30 hores parla del món del running i de tots els beneficis que ens aporta fer esport. Xavi Blasco mostra la passió que envolta el món de les carreres populars. Un programa setmanal amb els millors consells sobre nutrició, psicologia i fisioteràpia i entrevistes en profunditat amb persones, conegudes o pot ser no, que ens conten la seua relació amb el running.

Col·laboració de la xarxa d’emissores municipals

Des de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes arriben dos programes a les ones de la ràdio d’À Punt: El rall amb Helena Montaner i El musiquer amb Zequi Castellano. El primer, una temporada més, acostant-nos a pobles i ciutats.

Les novetats las trobem a l’esport de proximitat passarà a ser un dels protagonistes de dilluns, mentre que dimarts endinsarem a descobrir escriptors i escriptores que presentaran les seues novetats. Dimecres, torna a obrir les portes del veïnat animal i dijous, entre altres, es torna a les aules per a descobrir què fa la comunitat educativa. Divendres la música en directe serà també una de les novetats.

Però, a més, À Punt Ràdio comptant amb els espais i col·laboradors de temporades anteriors. Carles Galletero continuarà oferint la gastronomia «més gamberra» mentre que Inma Mateu agafarà la batuta per a dirigir “el Racó de la Banda”. La màgia arribarà, una vegada més, de la veu de Juan Fran Ferrándiz i la seua “Terra Llegendària”.

Cada cap de setmana l’emissora té un programa de música i els seus estils. Per últim, cal recordar que en el web d’À Punt es pot escoltar la ràdio en directe. En aquest mapa pots consultar totes les freqüències de la ràdio d’À Punt: https://www.apuntmedia.es/sintonitza/ 

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Levante

Quiénes Somos