fotoperiodista

La Unió de Periodistes condemna una nova agressió policial contra fotoperiodistes

La associació condemna les agressions verbals i físiques patides per un company periodista aquest dijous mentre informava sobre un desnonament al carrer Caixers número 2 del barri del Carme de València. En el document gràfic, facilitat pel nostre company, s’observa com un policia nacional empenta en repetides ocasions al periodista que anava correctament acreditat i que així li ho demostra. L’agent l’empenta perquè s’aparte del lloc dels fets, el company s’identifica com a periodista i diu que està treballant a la qual cosa l’agent, menyspreant-li, respon “me sudan los huevos“.

Altres dos companys ens han fet saber que un policia també els ha contestat amb “me suda los huevos que seas periodista” al identificar-se com a periodistes. No és la primera vegada que denunciem els atacs i les agressions contra periodistes i fotoperiodistes en l’exercici de la seua feina. Considerem que, una vegada més, són fets inadmissibles que cal investigar per part de la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana.

A més, instem a la Delegació del Govern a demanar a la Policia Nacional la necessitat de respectar i garantir el treball dels professionals de la informació. En cas contrari, s’estarà vulnerant greument el dret a la informació.

#InformacióElTeuDret #InformarElNostreDret

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Levante

Quiénes Somos