Elisabet Megias

Elisabet Megias, de Ràdio Tordera, ratificada com a alcaldable del municipi

  • La periodista i comunicadora ha desenvolupat una trajectòria professional a l’emissora del municipi català, a Ràdio Marina i a altres emissores del territori.

L’Assemblea local de Junts per Tordera ha ratificat, amb la unanimitat dels assistents, a Elisabet Megias com a nova candidata de la formació per a les properes Eleccions Municipals. Elisabet Megias pren així el relleu de l’alcalde Joan Carles Garcia. Després de set mandats, l’històric alcalde de Tordera va fer públic que no optaria a la reelecció al municipi barceloní.

Megias, dona de confiança de Joan Carles Garcia a l’Ajuntament de Tordera des de finals dels anys 90, ha estat l’única que ha optat a encapçalar la llista de Junts per Tordera. Fins ara Megias ha estat Directora de comunicació de l’Ajuntament. Es, tanmateix, molt coneguda la seva trajectòria professional a l’emissora municipal Radio Tordera., amb què encara realitza col·laboracions i a on ha acomplert tasques de producció, edició i locució d’informatius i entreteniment. A més, ha col·laborat a l’emissora Ràdio Marina i a altres emissores del territori català.

Elisabet Megias opta així a convertir-se en la primera alcaldessa de Tordera. En el seu discurs després de ser ratificada com a candidata, ha declarat que assumeix la seva candidatura a les Eleccions de 2023, «amb responsabilitat i amb determinació, amb lleialtat i honestedat». Tanmateix ha dit que confia en incorporar-hi al seu mandat una perspectiva de gènere.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos