el_bunquer

Els “puta Espanya” es repeteixen a El Búnquer de Catalunya Ràdio

  • Diversos mitjans es fan ressò de que, en la segona setmana d’emissió, els insults al programa s’han duplicat.
  • El Búnquer s’emet a Catalunya Ràdio de dilluns a divendres, de 21:00 a 22:00.

El programa que realitzen Lluís Jutglar (Peyu), Jair Domínguez i Neus Rossell ha causat polèmica aquests dies degut als crits de “puta Espanya” que proliferen a les notes d’àudio dels seus oients, que s’han duplicat.

El crit ja s’havia sentit a la temporada anterior. No obstant, a la primera setmana de la nova temporada, ja vàrem poder escoltar un “puta Espanya”, quan l’1 de setembre un tal Víctor, de Menorca, va proferir l’insult. La segona setmana, vam poder-ne sentir dos “puta Espanya” per cortesia de dos oients no identificats.

La polèmica es centra en que són els responsables del programa els encarregats de decidir quines notes de veu s’emeten. El fet de que moltes d’elles estiguin tallades sembla indicar que es molt possible que el nombre de crits sigui molt mes elevat del que podem escoltar en antena.

Es demanen responsabilitats en aquest sentit a Rosa Romà, la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, de la qual depèn Catalunya Ràdio. Recentment Romà va declarar en la seva compareixença davant la comissió de control d’aquest organisme al Parlament que acabaria amb aquest tipus d’insults .

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos