interactiu

Interactiu Comunicació Digital cerca un especialista en Màrqueting i en Creació de Continguts a Girona

Interactiu Comunicació Digital Interactiu Comunicació Digital cerca un especialista en Màrqueting i en Creació de Continguts. la seva feina consistirà en la redacció de textos creatius per a webs, xarxes socials i suports digitals, així com la conceptualització i creació de campanyes publicitàries. Cerquen una persona responsable i organitzada, dinàmica i amb iniciativa, amb capacitat d’escriure els copys i gestionar els perfils socials dels diversos productes de l’empresa.

Les tasques a desenvolupar són les següents:

  • Disseny, execució i seguiment de campanyes de màrqueting de les diverses línies de negoci pròpies de l’empresa (definir públic objectiu, definir KPIs, controlar pressupost, seguiment de l’execució, informe de resultats, etc.).
  • Copywriting: definició de discurs de marca, redacció de textos atractius, creatius i persuasius per a webs i blogs enfocats a la conversió i al posicionament orgànic, així com per a les xarxes socials i e-mail màrqueting.
  • Desenvolupament de materials de comunicació, conjuntament amb els companys de disseny, en diversos formats, amb un enfoc orientat al client.
  • Community manager: creació de continguts, gestió dels perfils socials (principalment propis) i dinamització de les comunitats. Planificació, calendarització i seguiment de resultats.
  • Relació amb el client: reunions inicials per definir els objectius a assolir, proposició de millores contínues i enviament d’informes de resultats. Contacte regular telemàticament i en reunions presencials.

Es valoraran positivament els coneixements en Social Ads, Google Ads, SEO i Google Analytics. Sou: 18.000€ – 21.000€ Brut/any.

Més informació sobre aquesta oferta de treball de marketing a Cornellà Del Terri, Girona, a l’anunci de la empresa a Infojobs.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos