campanya la tardor de apunt

“En À Punt, la notícia eres tu”, una nova campanya per a estrenar la tardor

  • La radiotelevisió pública valenciana dona protagonisme a gent anónima que ha sigut actualitat

Aquest dissabte 24 de setembre els informatius de televisió, ràdio i web d’À Punt comencen a emetre les promocions de tardor “En À Punt, la notícia eres tu”,. La campanya dona protagonisme a gent anònima que ha sigut actualitat per qüestions molt diverses. Les cinc persones que han participat en la campanya són:

Lluís Marco, que pertany a una família de llauradors des de fa quatre generacions. La seua història es va fer viral a les xarxes quan va cremar els seus camps situats a la pedania de Carpesa, perquè ja no són rendibles.

campanya la tardor de apunt

És també el cas de Iryna Turbenko és una ucraïnesa que ajuda els refugiats que fugen de la guerra i venen a València. Una dona amb molt de coratge, exemple de solidaritat.

Carlos Sanjuan, un home de 78 anys, és un valent heroi per a la resta de jubilats. Carlos va recollir 100.000 signatures per a reclamar als bancs un tracte més humà i major atenció presencial. En una professió molt distinta, està Daniel Alcaraz és l’únic àrbitre de futbol espanyol amb síndrome de Down. Per a ell, la gespa del terreny de joc és el símbol del respecte i de l’educació en valors.

Un altre protagonista és Noah Higón, una jove amb set malalties minoritàries que té molta repercussió a les xarxes socials per la reivindicació al voltant de les seues reflexions. L’hem vista estudiar amb esforç a l’hospital sense perdre la il·lusió per ser advocada. Protagonitza una falla i acaba de llicenciar-se en Dret i Ciències Polítiques.

Els cinc són només exemples de persones que un dia van ser actualitat amb històries úniques, que fan millor la nostra societat. Amb aquesta campanya, À Punt torna a mostrar a l’audiència el valor de servei públic. Perquè acostar allò que passa als valencians, valencianes i residents a les ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana és la nostra raó de ser.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Levante

Quiénes Somos