Felix_noguera_prensa_iberica

Fèlix Noguera és nomenat director general de Prensa Ibérica a Catalunya i Balears

  • El directiu va estudiar Ciències Empresarials i te una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans de Prensa Ibérica.
  • Es tracta del grup que a Catalunya edita El Periódico, Diario de Girona, Regió 7, Sport i Empordà.

Fèlix Noguera ha estat nomenat nou Director General del grup de comunicació Prensa Ibérica a Catalunya i Balears, passant així a assumir una responsabilitat clau als dos territoris. El directiu va estudiar Ciències Empresarials i te una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans de Prensa Ibérica.

Es tracta del grup que a Catalunya edita El Periódico, Diario de Girona, Regió 7, Sport i Empordà. Pel que fa a Balears, el grup edita Diario de Mallorca, Diario de Ibiza i Mallorca Zeitung. En l’actualitat, el grup te 1,7 milions de lectors en premsa i revistes (EGM) i és líder d’audiència en diverses autonomies.

L’objectiu es col·laborar amb els equips de les diferents capçaleres

Noguera ha declarat que te com a fi “col·laborar amb els equips de les diferents capçaleres amb l’objectiu de reforçar el posicionament del grup als mercats on ja som líders i redoblar esforços allà on encara no ho som”, així com “potenciar les capacitats de què disposem en cada publicació i les possibilitats que ens brinda la força i la dimensió del grup a l’hora de satisfer les necessitats dels nostres lectors, subscriptors i anunciants”.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos