Mariona Escoda

La Mariona, primera guanyadora d’Eufòria

  • Un 61% dels vots del públic coronen a la cantant de Valls com a campiona de la primera edició de l’exitós talent show català.

Mariona Escoda es va convertir el passat dissabte en la primera guanyadora del talent show de TV3, Eufòria. Li van donar la victòria un 61% del total dels vots del públic. El segon lloc en el podi ha estat per a Triquell (Cesc Fuentes), i el tercer per a Núria López.

La gala va resultar extremadament emocionant i va estar protagonitzada pels nervis i per les llàgrimes. «Ets una dona valenta. Tens vint-i-un anys i saps molt bé el que vols fer», li va dir l’Elena Gadel a la Mariona. Particularment divertir va estar el moment en el qual el jurat i els coaches del programa es varen intercanviar els papers amb els concursants. El final apoteòsic va estar la interpretació de Physical, de Dua Lipa. Aquí va ser quan la Mariona es va guanyar el vot majoritari del públic. Malgrat tot, el recorregut d’Eufòria aquest estiu no acaba aquí. Els seus participants és reuniran de nou a dalt de l’escenari als dos concerts que hi ha programats al Palau Sant Jordi per al 16 i 17 de juliol.

La Mariona va néixer a Valls el 2001, i des dels cinc anys ha sentit devoció pel món de la música. Això la va portar ben aviat a formar-se en cant clàssic i en cant modern. Han estat molt importants a aquest respecte els seus estudis amb la cantant i musicoterapeuta Viv Manning, que l’hi han permès millorar el seu rendiment i optimitzar la seva prodigiosa veu. A banda, toca el violí i el piano, instruments en els quals va rebre també formació. Les seves xarxes socials deixen constància que practica el senderisme i li agrada la platja i els espais oberts.

Fins ara, la Mariona Escoda compatibilitzava la seva carrera musical i artística amb la de logopèdia. El seu primer treball discogràfic, aparegut farà un any, està orientat al pop-rock. A més del corresponent trofeu, Mariona Escoda obté amb la seva victòria a Eufòria un contracte discogràfic. També participarà en el disc de La Marató, i cantarà, junt amb el copresentador d’Eufòria Miki Núñez, la cançó de l’estiu de TV3.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos