Podcast_punt_CAT_portada

Núvol celebra el seu desè aniversari creant podcast.cat  

  • El portal es presenta amb la voluntat de convertir-se en el portal de referència del pòdcast de l’àmbit cultural català i en un viver de pòdcasts de qualitat diferenciada.
  • De moment podem escoltar ja espais com Coses modernes o Audiocontes de Gabriel Pena

Núvol, el diari digital de cultura en català editat per Bernat Puigtobella, va estar creat el 2012, però des de 2017 també es publica ocasionalment en paper. Ara compleix 10 anys y ho celebra estrenant Podcast.cat.

De moment, Podcast.cat ens ofereix els següents pòdcast: Audiocontes de Gabriel Pena (on l’escriptor Gabriel Pena ofereix un tast de la seva obra en format àudio). L’horabaixa (protagonitzat per redactors del medi i per destacades personalitats del àmbit de la cultura), Cul de sac (sobre temes relacionats amb el cinema) i Coses modernes (amb programes que procuraran fer de pont entre el coneixement acadèmic i el divulgatiu).

No obstant, a la llarga Podcast.cat es presenta amb la voluntat de convertir-se en el portal de referència del pòdcast de l’àmbit cultural català i en un viver de pòdcasts de qualitat diferenciada, independentment de si els programes provenen de particulars o d’institucions.  

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos