Toni Cruanyes es el presentador de notícies que genera més confiança als telespectadors catalans

  • Xavier Graset, de Més 3/24, i Equip 3/24 queden segons en ex aequo.
  • Un 12.50% dels nostres lectors opina que cap comunicador li genera confiança.

Fa algunes setmanes, Extradigital Catalunya proposava als seus lectors triar, mitjançant una enquesta, al presentador televisiu de notícies i actualitat que li inspirés una major confiança. Ja tenim les xifres, i el guanyador has estat Toni Cruanyes, responsable del TN Vespre, que s’emet de dilluns a divendres a les 21.00 a TV3.

Efectivament, un 50% dels vots han estat per al periodista i escriptor de Canet de Mar, que porta presentant aquesta edició del Telenotícies a la televisió autonòmica de Catalunya des de gener de 2014.

En el segon lloc per grau de confiança en la llista de presentadors televisius de notícies d’actualitat, tenim al equip que s’ocupa de les notícies en el canal 3/24 (Carles Costa, Jordi Eroles, Bàrbara Arqué, Esteve Soler, Josep M. Soro, Judith Antequera, Joan Torruella i Lídia Prádanos) i a Xavier Graset, del programa Més 3/24, tots dos amb un 12.50% de les votacions respectivament.

Altres xifres destacables

Ramon Pellicer i Cristina Riba (del TN cap de setmana de TV3) obtenen per la seva part un 6.25% dels vots, i Quim Barnola, de El Vespre (de dilluns a divendres a les 19.00 a TVE Catalunya) un altre 6.25%.

Cal destacar, finalment, que un 12.50% dels nostres lectors ha considerat que cap dels presentadors televisius de notícies i actualitat de Catalunya li inspira major confiança.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos