tv3_havaneres_2022

TV3, líder d’audiència a Catalunya al llarg del cap de setmana

  • Les xifres d’audiència de dissabte i de diumenge a Catalunya destaquen com les segones millors de la temporada.
  • La cantada d’havaneres de diumenge va assolir gairebé 793.000 espectadors.

TV3 va ser la cadena de televisió més vista a Catalunya al llarg del cap de setmana. Divendres passat, TV3 ja obtenia excel·lents xifres i es convertia en la mes popular amb una quota del 15,1%. Cal destacar que el Telenoticies de Raquel Sans i Xavi Coral va reunir fis a 456.000 espectadors, el que suposa la millor quota de la temporada: un 35,5% d’audiència. Entre la resta d’espais més vistos estan el Telenoticies vespre de Toni Cruanyes i el programa Cuines.

Dissabte, par la seva part, TV3 assolia una audiència del 15,1%, destacant espais i programes com la Cantada d’havaneres (793.000 espectadors), el Telenotícies i Preguntes freqüents. A mes varen triomfar la pel·lícula Good, projectada a Tarda de cine (187.000 espectadors) i Atrapa’m si pots (136.000 espectadors).

El diumenge, per altra banda, TV3 va assolir una quota d’audiència del 13,8%, el segon millor diumenge de la temporada. Entre els programes més populars de la jornada cal destacar el Telenoticies cap de setmana vespre, amb Ramon Pellicer, amb 467.000 espectadors, i Telenoticies cap de setmana migdia, amb 348.000 espectadors.

Comparte esta noticia en redes sociales:
Quizá te interese:
Ofertas de Empleo

Ofertas de Empleo

Actualización diaria de ofertas de empleo, becas, concursos, premios.

En Portada

Síguenos en Twitter

bloque-newsletter

Suscríbete a nuestra Newsletter

Recibe en tu correo electrónico las noticias destacadas de Aragón

Quiénes Somos